У неверующих нет доказательств. Отрицание состоит из «полагания отсутствия».

inançsızlar hiçbir kanıt olarak. Inkar oluşan "yokluğu positing."
                                    Konuşurken "Hayır" kanıt istiyor
                                   olanlardan kim "var" deyin. Ve
                                   konuşan "Hayır" herhangi bir kanıt var mı?
            olumsuzlama iki tür (red) vardır.
sonucun tembellik reddi gibi-İlk. Onlar getiriyor ki "No" sorumluluk kaçan sipariş  inanç.

            Ikinci) varlığı sigara yok (olduğu iddia vardir. Ama şimdiye kadar) bu kabul edenler (reddetmek değil,  herhangi bir neden yok  bunun için kanıt. Ne onlar - bu eleştiri yalnızca's  sadık tarafından reddedilen inanç ve. Ve zaman aynı,  haksız da olduğu kabul edilir değil. Çünkü varlığını kanıtlamak için iddia eğer insanlar  hindistancevizi  bu hoparlör, onu bulmak ve bir şey getirmek biri olacaktır yeterli "Hayır" - ispatlayabilmeniz olmak dünyayı dolaşmak  , yokluğunda.
            kabul edenler yok kim  Allah, cennet ve cehennem atom tek tekliği bile inkar için kendi gerçeği gösterir ve ispat,  kanıt yoktur asla getirmek çok ve geniş çevresinde yeterli kuvvetlerine için, tüm evreni. Bir adam Amerika keşfetti. Ve belki açmadan önce  değil Amerika yaptı bulunmaları durumunda, anakara?
            Bulunan Allah'a ve evrene kitap sırları vardır ruhu yüksek ve yüce zihinleri olan kişiler, karar verdi. Ve, ama insan var beyinlerinin dev  nedenle zaman sahip cılız aynı zamanda, böyle insanlar ve izah kitap harika güçsüz bir evren olduğunu anlamak için  Tanrı'nın varlığını kanıtlamaktadır.
            Sonuç:
Inkar sadece kalmaya mahkum "İTİMAT olmaması." Ve kâfirler ve her zaman olacaktır sessiz kelimeler düşmek asla: "Ve eğer"
            


для более

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails