Доказательство неизменности Корана за 14 веков.

Olabilir Kuran - diğer semavi kitaplar gibi değiştirilebilir mi?

• Hz Muhammed (SAV) onun kişisel kontrol altında surelerin yayılması (ayet) tutulur, Kuran'dan (hat) ayet.
√ Hz Muhammed (SAV) sahip ilk sure (ayet) Kur'an, aşağı gönderildi hemen sonra yazabilirler kayıt aşağı ayetler (hat) Askhabov (yoldaşları) emretti.
olsaydı √ Hz Muhammed (SAV), ayetler aşağı yazılmıştır sonra, yeniden, hataları doğruluğu ve ayetleri kayıt sırasına göre kontrol
- Düzeltildi.
√ Hz Muhammed (SAV), kim yazdı bu ayet buyurdu: "Razmnozhte kaydedilmiş ve Müslümanlar veriyoruz." Bu şekilde sure ve Kuran ayetlerinde Müslümanların ulaşır.
√ Hz Muhammed (SAV) Kuran ayetleri indirdik ezberlemek, (yoldaş, dost) Askhabov emretti. Eş zamanlı olarak, Kur'an ayetleri yazılı ve Müslümanlar tarafından ezbere öğrendim.
√ Hz Muhammed (SAV) kalp ve ezberlenmiş vyuchinny metin tarafından Kuran'dan çek hesabı vyuchinnymi metinleri - kaydeder. Iyi örnek - Bu olay Arda. Bu, Ramazan (Ramazan oruç ayı,) başmelek Jebrail) Peygamberimiz (SAV) surelerin (Kur'an ayetleri) okumak her Geçtiğimiz yıl süreyle indirdik, ve Peygamber Efendimiz (SAV) onları dinledim. Ayrıca, Hz Muhammed (SAV) camide insanlara Kuran ayetleri okudu. Bu durumda Jebrail (archangel) yakındı ve okuma hataları düzeltilmiş olup olmadığını. Böylece, Ramazan (Ramazan oruç ayı,) her ay tüm hem izlemek ve Müslümanlar doğrulamak, Kuran'dan ayetler Ramazan öncesi indirdik.
√ Hz Muhammed (SAV) kontrol etmek ve daha gitti ve onlara öğretmek Kur'an Kur'an, öğretmenler monitör yanı sıra daha önce kendi ayetleri öğrendim test edilmiştir.
√ Hz Muhammed (SAV) özgünlük ve bütünlük Kuran'ın metni korumak için rekor benim kişisel kelime ve deyimler yasakladı.
• Halife Osman (RA) verilen ve her biri ilk Müslümanların huzurunda okunan Kur'an, İslam ülkeleri kopyalarını gönderdi.

günlerde, Halife Ebu Bekir (ra) her Verse en az iki tanık delil verilmiş olmalıdır için ise Kuran, kitap yazılmıştır.
Halife Osman zamanında ise (ra) Kur'an-ı Kerim basıldı ve dağıtıldı. başından sonuna kadar yayılma örnekleri Müslümanların huzurunda Büyük Camii'nde okundu. Ve ancak ondan sonra İslam ülkelerine gönderildi. Bunlardan, üç nüsha bugün var. One - İstanbul Topkapı Saray, Taşkent'te diğer ve üçüncü - Londra'da Hint Ofisi kütüphane. Bu üç yazısı Kuran ayetleri hiçbir fark olmadığını ve bu büyüklüğü ve miktarı metnin aynı görebilirsiniz karşılaştırırken, yazma ve yazım aralarındaki farkları.
Başka hiçbir kutsal kitap Kur'an ancak henüz böyle bir bakım ile yeniden böyle bir kontrolün geçemedi.
Kur'an herhangi Dünya'nın tüm yüzeyine • farklı değil.
1934 yılında, Mooneyham Üniversitesi 42000 yazısı Kuran ayetleri bir çalışma yaptık. ve farklı zamanlarda yazılmış yazısı Kuran ayetleri Were toplanan uzun çalışmalar sonucunda şu sonuca varıyordu: "Kuran arasında hiçbir fark yoktur".

• Allah'ın kelimeleri Kuran yanı sıra, kutsal kitapların peygamberleri herhangi bütünlüğünü korumak için vermedim.
"Biz onu korumak için de olsa, biz, hatırlatma (Kur'an) indirdik." (Hicr, 9).
"Ona gelme ön veya arkasında ya yatıyor -. Wise, övgüyelâyıktır vahiy" (42 Sade).
Diğer toplulukların özellikle kutsal, onlara ihsan değişti İbranice (Yahudi) yüz çevirirseniz Allah'ın kelimeleri ve sonradan, kitabının kelimeler (Tevrat) tarafından değiştirilmiş olması da Hıristiyanların kitabı değişti nedeni. Ve 15 yüzyıllarda, ancak Müslümanlar arasında nifak yapmış Kur'an herhangi bir zarar vermez. Guardian ve Kuran Creator Çünkü bir insan ancak Allah değildir.
• Kur'an - Kur'an açık onu bir şekilde değiştirilmesi için bir mucize ya da izyayatiya bir şeydir.
sipariş ve cihaza bağlı olarak boyutu açısından, - Kuran'ın bütün ayetleri ve yazı ile birbirine bağlanır. Her cümlenin cihaz, sözler, mektuplar, şaşırtıcı bir düzen ve bütünlük vardır. Bu sistem saati, bir kaç dakika uzaklıktadır ve saat kene nasıl birbirlerinin sırada tamamlayan olduğunu. Ve Kur'an eğer o zaman bu şaşırtıcı prosedürü ihlal ve bu fark etmemek imkansız, en az bir harfini kaldırmak için.
Kuran ayetleri Anlamları tek bir metin bütünlüğü gösteren, birbiriyle ilişkilidir. Bazen önceki ayet önceki ve sonraki sonucun bir kanıtıdır.
Yeniden Kur'an bıkmak yok okuma.
Kur'an - Her yaş ve her yerde, siteye bir itiraz.
sözler az sayıda çok açıklar. İfade Modu, sunumu oldukça, hayret, benzersiz ve inandırıcı.
15 yüzyıl boyunca Kuran - gençliğini, tazelik ve alaka korumak.
Değil taklit ve taklit değildi.
Allah - Bir kelime, belki de tek güç bu harika özelliklere bakın. bir adamın bir deyişle böyle harika inceliklerini ve nüansları bulmak mümkün değildir. Bir Kur'an kişi veya kelimeleri eklenen bir şey olsaydı o zaman istihbarat olan herhangi bir kişi değil anlardın Kur'an ait değişmiş olacaktır. Ayrıca, Savi oylarına arasında kargalar ses ve tek başına kelimeler ve Kuran ile uyumlu olmayan cümleler fark etmemek imkansız - kesinlikle bütün insanları fark olurdu.
• Kuran uyum, tutarlılık (tevafuk) Is Kuran'ın değişmezlik bir kanıtıdır.
Tevafuk - bu uyum, karşılıklı bir anlaşmadır. Örneğin: bir satır "ebdzhet" Kuran'ın en kısa ayetlerin harf sayısının üç bin. ayetlerinde mektupları bir dizi Kur'an gibi: Ya-Sin, ayrım, doğrama, rütbeleri, Bahçe, Romanya, Konsey, İbrahim duran - aynı zamanda üç bin eşittir. Ve maçlar (tevafuk) daha birçok tür vardır. Kuran'da hiçbir insan müdahalesi olmasaydı, bu ihlal ve bu uyum (tevafuk) olacaktır. (Ebdzhet - mektubun bir sayısal değerlendirme veren bir bilim dalı).
• ezberlemek ve dünyaya yayılmış, yüksek sesle okuma Kuran saygı kişi yüz milyonlarca oluşturarak, Allah imkansız Kuran değiştirmek için yaptı.


для более

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails